CARLANDER | auto moto portal slavi 10 godina postojanja

CARLANDER slavi 10 godina postojanja

CARLANDER | auto moto portal slavi jubilarnih 10 godina postojanja

Tačno prije 10 godina CARLANDER | auto moto portal postao je dostupan svim ljubiteljima automobila, motociklizma i svega što se kreće na točkovima.

U vremenu kada je portal krenuo s radom još uvijek su bili aktuelni printani časopisi, a koncept digitalnih medija bio je u samom povoju kao i naš portal. Globalna recesija koja je nemalo prije pogodila čitav svijet i u velikoj mjeri automobilsku industriju, bila je otežavajuća okolnost za sve printane automobilske medije u BiH i reginuo, ali za nas to je bila šansa koju smo nastojali iskoristiti na najbolji mogući način u izuzetno teškom vremenu.

Proteklih 10 godina za nas je značilo mnogo rada i truda kako bi vama čitateljima donijeli prije svega kvalitetan i koristan sadržaj, što ste vi prepoznali, ali i naši brojni poslovni partneri. Naši autorski radovi sa zanimljivim i unikatnim foto i video sadržajom uvijek donose najznačajnije informacije koje su zasnovane na provjerenim i realnim činjenicama.

Cijeneći vas kao čitetelje i naše poslovne partnere nikada nismo išli putem senzacionalizma i objavljivanja bombastičnih materijala koji nisu zasnovani na istini i činjeničnom stanju. Zahvaljujući modernim tehnologijama puno toga se promijenilo, pa samim tim i način plasiranja informacija i njihov kvalitet. Bez obzira na trendove koji se brzo mijenjanju, naša vizija u suštini ostala ista: ostati dosljedan kvalitetu, detaljnosti i tačnosti u formi koja će biti uvijek dostupna na dohvat ruke!

Velike tranzicije su iza nas i ispred nas!

Proteklo vrijeme koje je iza nas donijelo tehnološku tranziciju koja je medije sa tradicijonalnih papirnih izdanja uglavnom prebacila na digitalne platforme. S druge strane, danas smo svjedoci velike tranzicije u automobilskoj industriji u kojoj svi proizvođači kreću u novu eru – eru elektromobilnosti, odbacujući tradicijonalni koncept motora na fosilna goriva.

Sretni smo što poznajemo svijet prije prelaska na potpunu elektromobilnost, ali i nestrpljivi u želji da saznamo kakvi nas tehnološki noviteti čekaju u budućnosti – jer mi volimo tehnološku naprednost!

Čitatelji su dio našeg tima

S ponosom ističemo da smo prvi bh. automobilski mediji koji je prije osam godina uveo izbor “Test automobila godine”, čime smo našim čitateljima omogućili da svojim glasom, po svom mišljenju odaberu svog favorita i tako daju realnu ocjenu testiranim automobilima, ali i našem radu. Ove godine kada slavimo jubilarni 10-ti rođendan pripremit ćemo također neke novitete koji će sigurno obradovati vas čitatelje. Izbor “Test automobila godine” tradicijonalno će se održati u decembru tekuće godine.

Vjerujemo da ćete i u budućnosti nastaviti pratiti rad i zalaganje CARLANDER tima te posjećivati naš portal i društvene mreže na kojim smo prisutni. S druge strane, mi kao mediji nastojat ćemo da nastavimo s donošenjem zanimljivih i bitnih sadržaje na unikatan nači, bez obzira na otežane okolnosti rada i života koje je prouzrokovala svjetska pandemija COVID-19.

CARLANDER tim se zahvaljuje na dosadašnjoj podršci svim čiteteljima i poslovnim partnerima te se nadamo da ćete i u budućnosti podržavati naš rad.

Share/Like/Subscribe

Facebook strana
Instagran profil
Youtube kanal

Kategorije: Vijesti