Citroën ima već 10 miliona fanova na Facebooku!

Citroën ima već 10 miliona fanova na Facebooku!

Citroën ima na svom Facebook računu objavljen novi gif: veliko srce koje marka namjenjuje baš svakom svom obožavatelju nakon što je premašila granicu od 10 miliona fanova na Facebooku širom cijelog svijeta!

Kako se može zahvaliti potpuno svima? Tako što im predlaže da saznaju koji fan najviše znači Citroënu uz pomoć linka koji korisnika automatski preusmjeri … do profila osobe koja je na nju kliknula. Na takav originalan način želi pokazati da je svaki obožavatelj podjednako bitan. Poruku možete pogledati na: https://www.facebook.com/Citroen.France/posts/1319146894826278

Marka Citroën je do danas na svim svojim društvenim mrežama širom svijeta okupila već više od 13 miliona fanova.

Citroën je premašio granicu od 10 miliona fanova na Facebooku i time ponovno dokazao da održava tijesne veze sa svojom zajednicom na društvenim mrežama. Marka je uspela ove tijesne veze svakodnevno očuvati zahvaljujući raznim animacijama koje objavljuje na Facebooku.

Marka je uspjela učvrstiti povezanost sa svojim korisnicima kada je premijerno na svijetu lansirala ugrađenu i povezivu kameru za novog C3. Sa kamerom ConnectedCAM CitroënTM, koja je ugrađena na gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, Citroën poziva putnike da svoje fotografije i video snimke objavljuju na društvenim mrežama i podijele ih sa ostalima!

Kategorije: Vijesti