Drugi Street Style Show – District Edition

STREET STYLE SHOW plakat

Drugi Street Style Show – District Edition

Napokon je i potvrđeno! 22. maja na Trgu pravde u Brčkom (kod zgrade CIPS-a) biće održan drugi Street Style Show – District Edition.

Na sastanku koji je održan početkom aprila sa predstavnicima kompanije Valvoline dogovorena je saradnja koja se dugo čekala. Ova kompanija je preuzela generalno sponzorstvo ovog eventa a sve u sklopu Valvoline-ovog Road Show-a koji će biti u Brčkom 21. i 22. maja 2016. godine. Bitno je napomenuti kako se ovaj show održava u sklopu obilježavanja 150 godina Valvoline ulja.

Nakon prvog eventa u organizaciji Sound Master Team-a i Virtual Road magazina održanog prošle godine u sklopu manifestacije “Savski Cvijet 2015.” sve više ljudi prepoznaje trud i želju da se automobilistički entuzijasti ponovo okupe u Brčkom.

“Sve u svemu, veselimo se novom event-u u našem gradu, veselimo se što učestvujemo u organizaciji istog. Sound Master Team i VR magazin su već pokazali šta mogu a sada je tu i Valvoline kao novi član ove porodice. Svima Vama želimo dobrodošlicu i VIDIMO SE NA 2. STREET STYLE SHOW-DISTRICT EDITION” rekli su organizatori.

Ono što su posebno naglasili, slogan koji se pojavljuje u video najavi “No one knows the secret” donosi potpuno nove informacije koje će biti objavljene u skorije vrijeme. O čemu se tačno radi nisu htjeli govoriti, dok ne saznamo ostaje nada da će Organizatori uspjeti u svojoj namjeri i ovim, drugim, eventom uvrstiti Brčko u stalni kalendar Tuning scene u BiH i region.

Kategorije: Vijesti