Hyundai PSC Sarajevo

Hyundai PSC Sarajevo

Hyundai PSC Sarajevo među najmodernim u Evropi

HYUNDAI AUTO BH je bosansko-hercegovačka firma, koja egzistira od 1996. godine, te  jedan je od najstarijih distributera vozila u novijem vremenu BiH. Sve ove godine Hyundai Auto BH je imao u vidu samo jedno zadovoljiti očekivanja i potrebe svojih klijenata i pružiti im maksimalnu podršku u svakom momentu, stoga sasvim logičan slijed bilo je otvaranje ovakvog impozantnog prodajno servisnog centra na lokaciji Bare, Šip.

Ohrabreni rezultatima  proteklih godina Hyundai-a, kako na globalnom tako i na lokalnom nivou, Hyundai Auto BH, uprkos globalnoj krizi i autoindustriji odlučio da napravi iskorak investicijom od preko 8 miliona konvertibilnih maraka u novi prodajno servisni centar.

Ukupna korisna površina objekta iznosi 6.300 m2, a  sastoji od četiri nivoa, od čega su dvije podzemne etaže sa preko 150 parking mjesta, prizemljem koje se sastoji od prodajnog salona, servisnog centra i prodavnice za rezervne dijelove, te  galerije u kojoj su smješteni uredi uprave i administracije. Uzmemo li obzir gore navedene činjenice, možemo reći da je Hyundai Auto BH izgrađen i stavljen u funkciju na raspolaganje svojim klijentima u rekordnom roku, tačnije za nešto malo više od godinu dana.

Obzirom da je prodajno servisni centar Hyundai izgrađen po posljednjim korporativnim standardima morao je i da zadovolji sve ekološke norme, te da ispuni karakteristike energetski efikasnog objekta. Jedini razlog  za to pored razvijanja vlastitih kapaciteta, jeste  pružanje vrhunske usluge  i zadovoljavanje kupčevih potreba. Hyundai globalno je dokazao u više navrata svoju snagu pa je tako uprkos kriznoj godini jedan od rijetkih automobilskih prozvođača koji je u godini recesije ostvario rast.

Prodaja- kvalitetni proizvod i vrhunska uslužnost

Naša vozila pokazala su se pokazala kao vozila vrhunskog kvaliteta, a naše prodajno osoblje je tu za vas da vam bude pri ruci u svakom momentu i pomogne pri izboru vama idealnog automobila. Kupovinom Hyundai vozila postajete članom Hyundai porodice, a rezultate i benefite toga osjetiti ćete u  jako kratkom roku.

Naš Servis –  garancija za sigurnost i pouzdanost 

Ono čime se Hyundai Auto BH pored dokazane kvalitete i pouzdanosti  svojih vozila može ponositi, jeste servisni centar opremljen sa najmodernijom opremom i tehnikom. Za one koji se malo više zanimaju znati će da ukoliko spomenemo marku ili brend MAHA o kakvoj opremi se radi. Hyundai prodajno servisni centar posjeduje ispitnu stazu ili  takozvanu dijagnostičku sobu, šest dizalica naprijed pomenute marke MAHA, vulkanizersku stanicu, autopraonicu i dvije mašine za punjenje klima uređaja sa gasom R-134 a, te novim ekološkim gasom 1234 yf. Jedni smo od prvih, ukoliko ne i prvi koji smo počeli sa korištenjem ovog gasa, što dovoljno govori i o ekološkoj osvještenosti Hyundai Auto BH kao kompanije.  Ukoliko uzmemo u obzir Hyundaievih 5 godina garancije ili triple five sistem garancije (pet godina garancije na vozilo, pet godina kontrolnih pregleda i pet godina pomoći na cesti) s pravom možemo reći da kupovinom naših vozila ste napravili pametan izbor.

Naše stručno i uslužno osoblje- ključ našeg uspjeha 

Dodatnu vrijednost Hyundai-a predstavlja upravo stručno i educirano osoblje čiji je glavni zadatak pružiti maksimalno podršku i uslugu svojim klijentima, te zadovoljiti sve njihove potrebe, jednostavno prevazići njihova očekivanja. Samo uz konstantnu edukaciju našeg osoblja bez obzira o kojem segmentu se radi možemo uspjeti i ustrajati u našim namjerama, te ostvariti obostrano zadovoljstvo. Naš uspjeh čini zadovoljan klijent.

Rent a car

Hyundai pored prodaje i servisa posjeduje odjel renta a car. koji se nalazi u sklopu centra. Pored poslovnice u novom prodajno servisnom centru,  posjedujemo poslovnice u sklopu sarajevskog aerodroma i na glavnoj autobusnoj stanici u Mostaru. Hyundai rent a car ima preko devedeset vozila u svom voznom parku koja su prije svega uredno servisirana i održavana, pa naši klijenti mogu krenuti sigurno i bez brige ka svojoj destinaciji.

Posjetite nas u novom prodajno servisnom centru Hyundai Šip, a mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo vaša očekivanja.  Hyundai kvalitet je vrijedan vašeg novca.

Kategorije: Vijesti