Nikad povoljnija bogato opremljena SEAT vozila

SEAT-LEON-FAMILY-034

Nikad povoljnija bogato opremljena SEAT vozila

Zvijezda je rođena, koja počinje s početkom mjeseca maja i odnosi se na posebnu ponudu modela Leon, Toledo i Ibiza sa Star paketima opreme. U saradnji sa proizvođačem SEAT S.A., ovlašteni uvoznik SEAT vozila u Bosni i Hercegovini, Porsche BH, kreirao je specijalni paket dodatne opreme na svojim modelima sa kojima kupci ostavaruju značajne uštede,  a pri tome dobivaju odlično opremljene SEAT modele. Paket opreme Star će se tako naći kao opcija na modelima Ibiza, Leon i Toledo i raspoloživ je na svim izvedbama i opcijama motorizacije.

Konkretno, na modelu Ibiza Star na standardnu opremu Reference bit će dodate stavke : aluminijske felge 15”, priprema za bluetooth, multifunkcionalni upravljač sa komandama za media uređaj i telefon, media sistem touch screen sa  6 zvučnika, ulazom za USB i SD karticu. Za ovako opremljen model sa osnovnim motorom 1.0 MPI / 75 KS kupac će trebati izdvojiti prihvatljivih 21.400 KM sa uključenim PDV-om.

Na modelu LEON Star uz standardnu opremu Reference naći će se stavke poput : aluminijske felge 16”, Media sistem touch screen sa color display-em i pripremom za bluetooth, multifunkcionalni upravljač sa komandama za media uređaj i telefon, srednji naslon za ruku naprijed. Osnovna benzinska izvedba sa modernim turbobenzinskim agregatom 1.2 TSI / 86 KS za kupca će iznositi atraktivnih 27.500 KM do registracije.  Cijena dizelske varijante ovog modela 1.6 TDI / 110 KS sa spomenutim  paketom opreme  će iznositi 32.100 KM sa PDV-om.

Na modelu LEON Star uz standardnu opremu Style naći će se stavke kao što su : stražnji električni podizači prozora, podrška za kralježnicu u vozačevom sjedištu, dodatno osvjetljenje kod prostora

za noge, parking senzori nazad. Cijena osnovne benzinske izvedbe sa turbobenzinskim agregatom 1.2 TSI / 110  KS za kupca će iznositi atraktivnih 30.290 KM do registracije. Cijena dizel izvedbe 1.6 TDI / 110 KS iznosi 33.150 KM sa uključenim PDV-om.

Star paket će biti prisutan i na izvedbi LEON FR, te će se tako kod ovog izrazito opremljenog sportskog modela naći dodatne stavke opreme  poput : Full LED adaptivna svjetla naprijed + LED svjetla nazad + dnevna LED svjetla, Media sistem PLUS ( 6,5” touch screen color display), bluetooth priprema za telefon. Za možda i najbolji izbor u klasi kupac će za model LEON FR Star 2.0 TDI / 150 KS  izdvojiti  prihvatljivih 36.700 KM sa PDV-om.

Toledo Star kojem su na osnovnu opremu Reference dodate stavke poput : 16” aluminijske felge , zadnji parking senzori, naslon za ruku naprijed i nazad, mreža za prtljag i pretinac u prtljažniku će opremljen turbobenzinskim 1.2 TSI / 110 KS za kupca iznositi atraktivnih 25.500 KM sa uključenim PDV-om. Dizel izvedba 1.4 TDI / 90 KS sa iznad  spomenutim, kupcu će biti ponuđena za 27.300 KM sa PDV-om.

Vrijedno je još jednom napomenuti da je paket opreme Star raspoloživ  kod ostalih izvedbi i motorizacija, a više informacija o cijenama i opremi svi potencijalni kupci mogu dobiti kod svojih najbližih SEAT partnera.

Kategorije: Vijesti