Nova akcija iz F-AC

Vaš Ford, naša briga

Vaš Ford počinje život u potpunosti opremljen Ford originalnim dijelovima, koji su dizajnirani da bi savršeno odgovarali i djelovali jedni sa drugima. Da bi se održala sigurnost i performanse Vašeg vozila, važno je nastaviti koristiti originalne Ford rezervne dijelove sa istim visokim standardom kvalitete.

Samo sa redovnim pregledima i održavanjem vozila u Ford ovlaštenom servisu u toku godine ili nakon pređene određene kilometraže – šta god nastupi prije, Vaše vozilo je sigurno za vožnju i u zadovoljavajućem stanju. Na taj način možete izbjeći dodatne troškove popravaka ali time i povećavate vrijednost Vašeg vozila u preprodaji.

Kompanija F-AC nastavlja sa praksom uvođenja novih akcija, popusta i pogodnosti za svoje kupce i korisnike servisa.

Svi vlasnici Ford automobila starijih od 4 godine će biti u prilici da besplatno pregledaju svoj automobil u ovlaštenim F-AC Ford servisima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci do 05.12.2012. godine. Akcija je smišljeno tempirana u vrijeme kada se vozači već pripremaju za zimsku sezonu koja u Bosni i Hercegovini počinje 15. novembra.

U periodu trajanja akcije od 05.10. do 05.12.2012. godine, F-AC će ponuditi popust od 20 posto na sve originalne rezervne dijelove za automobile brenda Ford, dok je kupcima osigurana besplatna ugradnja kupljenih dijelova u ovlaštenom Ford servisu.

F-AC savjetuje svojim kupcima da posjete Ford ovlaštene servise i provjere stanje svojih četvretočkaša uz impresivan niz pogodnosti koje se nude u ovoj akciji.

Kategorije: Vijesti