Policija vozi Peugeot

Nastavljena saradnja Peugeot-a i Sudske policije FBiH

Firma BLOK Sarajevo, ovlašteni koncesionar Peugeot vozila nastavila je saradnju sa Sudskom policijom Federacije Bosne i Hercegovine i realizovala novu isporuku vozila sa specijalnom namjenom. Isporučeno je osam novih Partner Tepee vozila, te dva Peugeot Experta.

Isporuci novih deset vozila prethodila je uspješna prošlogodišnja saradnja u kojoj su vozila zadovoljila sve sigurnosne kriterije i zadatke koji su postavljeni pred njih. Kao i u prethodnoj, vozila iz ovogodišnje isporuke prilagođena su specijalnim namjenama i služit će svakodnevnoj borbi protiv kriminala. Sva vozila posjeduju specijalnu sekciju za sigurni prevoz.

Peugeot je nedavno modernizovao izgled modela Partner i Expert, kako dostavnih tako i putničkih verzija, i opremio ih najnovijim tehnološkim dostignućima kako bi adekvatnije odgovorili na zahtjeve tržišta. Pored novog izgleda, vozila su dostupna sa Euro 5 e-HDi motorima sa najnovijom generacijom Stop i Start sistema sa kojim je smanjena potrošnja goriva i količina emitovanja  CO2 gasa.

Kategorije: Vijesti