Proljetna akcija u F-Autocentru

Proljetna akcija u F-Autocentru

Ford-Logo-Large

Kako biste uživali u bezbrižnom proljeću, F-Autocentar je svim vlasnicima Ford vozila starijih od 4 godine olakšao pripremu i provjeru vozila za sigurnu i ugodnu vožnju. Uklonite tragove duge i zamorne zime, snijega i kiše te osvježite Vašeg Ford ljubimca za nove prilike.

Proljetna servisna akcija će trajati od 15.03. do 15.05., a podrazumijeva cijeli niz pogodnosti i popusta. Pored kompletnog besplatnog pregleda automobila, kupcima se nudi 25% popusta na originalne Ford rezervne dijelove i 50% snižene cijene servisnih usluga!

F-Autocentar vodi brigu o zadovoljstvu svojih kupaca i nastavlja sa propisanim i standardiziranim pristupom Vašem vozilu. Samo Fordov ovlašteni servis najbolje brine o Vašem vozilu uz certificiranu dijagnostičku opremu  i ugradnju samo originalnih i odobrenih rezervnih dijelova.

Jedinstvenu servisnu akciju vlasnici Ford automobila starijih od 4 godine mogu iskoristiti u ovlaštenim F-AC servisima koji se nalaze u Sarajevu, Džemala Bijedića 175a; Mostaru, Rodoč-Konjusi bb i Banja Luci, Bilećka bb (kod Prijedorske petlje).

Kategorije: Vijesti