Renault partner sage Ratovi zvijezda

Renault partner sage Ratovi zvijezda

Renault postaje dio pustolovine Ratova zvijezda prije premijere filmova RATOVI ZVIJEZDA: POSLJEDNJI JEDI i SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA.

Renault ponosno najavljuje svoju suradnju sa franšizom Ratova zvijezda. Zajednička im je strast prema inovacijama, bogata historije i višegeneracijski svijet koji nadilazi vjekove.

Renault se odlučio na dosad neviđen potez kojim će privremeno promijeniti svoj logotip kako bi odao počast svijetu Ratova zvijezda, koji je snažno obilježio djetinjstva mnogih ljubitelja i nastavlja unositi čaroliju u naše svakodnevne živote. U decembru će kampanja biti lansirana samo u Francuskoj, a ostatak Evrope pridružit će se na sličan način toj suradnji na proljeće 2018.

Xavier Martinet, viši potpredsjednik odjela za marketing, Francuska
Uistinu se radujemo ovoj saradnji. RATOVI ZVIJEZDA i Renault snažno su utjecali na mnoge od nas u djetinjstvu i nastoje obogatiti naše živote što je više moguće.

Za Renault je ovo uzbudljiva prilika da javnosti pruži jedinstveno iskustvo u našim prodajnim salonima i putem različitih medija. Usto je riječ o dugoročnom partnerstvu koje će trajati najmanje do ljeta 2018. Obožavatelje Ratova zvijezda i Renaulta očekuju brojna iznenađenja.

Kategorije: Vijesti