Renault servisna akcija

Renault servis u pola cijene

Renault u Bosni i Hercegovini provodi izuzetno zanimljivu dvodnevnu servisnu akciju, namijenjenu prvenstveno vlasnicima Renault i Dacia vozila starijih od 5 godina, a u kojoj je moguće ostvariti čak 50 posto popusta na originalne rezervne dijelove.

Na ovaj način Renault i Dacia još jednom pokazuju brigu za vlasnike svojih vozila, te naglašava nepobitnu činjenicu da potpunu i sigurnu vožnju garantuju samo originalni Renault rezervni dijelovi.

U okviru navedene akcije, posjetom ovlaštenom Renault i Dacia servisu 19. i 20. oktobra 2012. godine, moguće je izvršiti besplatan pregled vozila po Renault standardima, formirati predračun za utvrđene nedostake i ugovoriti servisni zahvat, a ukoliko se isti obavi u roku od mjesec dana od posjete servisu, osigurana je ušteda od nevjerovatnih 50 posto na originalnim rezervnim dijelovima.

Neki od primjera uštede su električni podizač vozačevog stakla za Megane II koji umjesto 562 KM u novoj akciji košta 281 KM, zatim prekidač brisača za Clio III sa cijenom od 164 KM umjesto redovnih 328 KM, te kartica paljenja za Lagunu II, čija je cijena sa 252 KM, snižena na 126 KM.

Vrijedi spomenuti da akcija vrijedi i za novija Dacia i Renault vozila po posebnim uslovima, koje možete saznati u svim ovlaštenim Renault i Dacia servisima.

Kategorije: Vijesti