BMW xDrive noviteti

BMW xDrive noviteti 2013

bmw xdrive 2013

Zima obezbjeđuje najbolje argumente u koriste inteligentnog pogona na sva četiri točka, ali uvećano zadovoljstvo vožnje koje nudi ovaj sistem pogona nudi zadovoljstvo vožnje cijele godine. BMW xDrive i MINI ALL4 nude tehnologiju pogona na sva četiri točka koja ne samo da optimizuje vučnu silu i stabilnost na snijegu, ledu, klizavim površinama, već uvećava agilnost vozila.

Na početku zimske sezone 2012/2013, xDrive je već dostupan na 64 BMW modela, dok će sistem ALL4 biti ponuđen za četiri izvedbe motora u okviru MINI Countryman modela. BMW Group će demonstrirati raznolikost svog opsega modela i superiorne kvalitete sistema pogona na sva četiri točka za BMW i MINI na Winter Drive Event događaju, koji će biti održan od 9. do 13. decembra gradu Kuhtai, Austrija.

U posljednje dvije godine, BMW Group uvećala je broj svojih modela sa pogonom na sva četiri točka za 50%. Pored MINI Paceman ALL4, prvi xDrive model nove BMW Serije 3 Touring treba da se pojavi do kraja ove godine, dok će nešto kasnije stići po prvi put i u okviru Serije 1.

Kategorije: Vijesti