Niki Lauda: Hamilton će udariti Vettela jednog dana… ali šakom

Niki Lauda: Hamilton će udariti Vettela jednog dana… ali šakom

Niki Lauda bio je ljut nakon što je Vettel namjerno udario Hamiltona na stazi. Lauda se poseban način osvrnuo na incident između Hamiltona i Vettela.

“Lewis će ga udariti jednog dana. Ne na stazi nego šakom. Da sam na Lewisovom mjestu, razgovarao bi sa Sebastianom i pitao ga u čemu je problem. Sebastian je rekao da nije uradio ništa krivo. Ovo je njegova normalna reakcija. U svojoj glavi je na nekom drugom mjestu. Nakon tri dana će shvatiti što je napravio.”

“Kad udariš nekoga od pozadi, onda je to tvoja krivica, bez sumnji. Ali doći do nekog sa strane i udariti ga namjerno, nikad nisam vidio nešto slično. Ne mogu razumijeti njegov potez. Vettel je obično dobar momak, ali ovo je neshvatljivo. On je lud,” izjavio Lauda koji nije mogao sakriti svoju ljutnju.

Vettel je udario Hamiltona u zadnji kraj nakon ponovljenog starta tijekom drugog odlaska Safety Cara sa staze. Nijemac je nakon toga mahao rukama, a zatim došao pokraj Britanca i namjerno ga udario.

Sebastian je optužio Lewisa da ga je namjerno blokirao, ali vozač Mercedesa nije bio kažnjen, dok je Vettel dobio stop-and-go kaznu od 10 sekundi i 3 kaznena boda na vozačku licencu.

Kategorije: Formula 1