Stoffel Vandoorne: Cilj nam je četvrto mjesto

Stoffel Vandoorne: Cilj nam je četvrto mjesto

Stoffel Vandoorne misli da bi njegovom timu McLaren-Hondi cilj trebao biti četvrto mjesto u generalnom poretku. Ova izjava dolazi nakon najboljih rezultata sezone u na VN Mađarske.

Belgijanac je osvojio svoj prvi bod ove sezone u Mađarskoj, a njegov timski kolega Fernando Alonso osvojio je šesto mjesto i odvozio najbrži krug utrke. Vandoorne tvrdi da je Alonso time podigao očekivanja za ostatak ove sezone.

“Mislim da bi češće trebali postizati ovakve rezultate kako bi bili četvrti najbolji tim, ali konkurencija je jaka. Definitivno se svakom utrkom popravljamo i doznajemo nove stvari koje nas čine više konkurentnijima. Čak sam se i iznenadio dobrim rezultatima u Silverstoneu.”

“U svakoj utrci vidimo u kojem smjeru idemo, mali detalji puno znače u napretku i to se vidi u kvalifikacijama i utrkama. Samo trebamo i dalje gurati naprijed kako bi i u ostatku sezone pokazali napredovanje.”

“Pokazali smo da nas je sav ovaj trud stavio na pravi put, ali nismo još tamo gdje bismo htjeli biti, ali kada nam se pokaže prilika za dobre rezultate kao u Mađarskoj, onda ju moramo uzeti. Nadam se da ćemo još imati ovakvih prilika do kraja sezone,” rekao je Vandoorne.

Kategorije: Formula 1