Superb Combi s paketom Laurin & Klement

Superb Combi s paketom Laurin & Klement

Na ovogodišnjem Autosalonu Brno u Češkoj Škoda će po prvi put izložiti model Superb Combi sa ekskluzivnim paketom opreme Laurin & Klement. Automobil je predstavljen u okviru konferencije za novinare na sajmu. Impresivan automobil sa visokokvalitetnom opremom i finog elegantnog dizajna.

Laurin & Klement paket je dostupan od sada i u karavan izvedbi Superba. Uz kromirane prednje rešetke i Laurin & Klement ploča na stražnjem dijelu vozila, ovaj model ima širok popis opreme koja ga čini posebnim i prepoznatljivim. Neki od tih estetskih detalja su i 18-inčne aluminijske felge “Sirius”.

Prilikom ulaska u automobil, Superb Laurin & Klement svoje putnike pozdravit će sa pragovima vrata od nehrđajućeg čelika. Unutaršnja oprema “Executive”, koja se nudi isključivo u kombinaciji s dizajn paket, odlično odgovara sa drugim elementima automobila, ali i novom bojom “Magnetska Brown”. Kao opcija dostupne su dekorativne obloge od drveta, pod nazivom “Piano”.

Superb Laurin & Klement pored posebnog dizajna i luksuzne opreme ispunjava i najviše zahtjeve u pogledu dinamične vožnje. Ponuda benzinskih motora započinje sa 2.0 TSI turbo benzincom od 147 kW uparenim sa automackim šestostepenim DSG mjenjačom. Za one zahtijevnije u ponudi je “šestak” 3.6 FSI sa 191/kW, također sa šestostepenim DSG mjenjačom. Ljubitelji dizalaša imat će na raspolaganju pouzdani 2.0 TDI CR DPF motor sa 125 kW koji je takođe dostupan sa šestostepenim DSG mjenjačom.

Kategorije: Automobili