Fiat Punto 2013

Fiat Punto 2013.

Fiat Punto 2013

Fiat je u Italiji zvanično počeo sa prodajom Punta modelske godine 2013. Ipak, riječ je samo dodatno obogaćenom aktuelnom modelu. Glavne promjene su u vidu nove boje i pakete opreme. Punto 2013 nudi se u dvije verzije; Easy i Lounge, te sa tri opciona paketa opreme; Comfort, Techno i Sport Look.

Bogatija oprema donosi sjedišta sa novim dezenima, a u zavisnosti od opcionog paketa Punto 2013 donosi još toga. Tako se u opremi između ostalog mogu naći automatski klima uređaj, radio CD MP3, navigacija, Bluetooth, Fiatov Blue&Me sistem, tempomat, zadnji parking senzori, ESP sistem, Hill Holder, itd.

Sport Look paket donosi aluminijumske točkove od 16 inča, a moguće je opciono poručiti i 17 inčne točkove. Takođe u ovom paketu dolazi sportski podešen ovjes, zatamnjena stakla, hromirana ispušna cijev, gloss black okviri stakala, pragove u boji karoserije, itd. U Sport Look paketu može se poručiti dvobojni eksterijer što donosi gloss black krov, te crni kožni volan i ručicu mjenjača. Kada su nove boje u pitanju od sada je u ponudi “Arancio Sicilia”.

U ponudi motora su 1.2-litreni benzinac sa 69 KS, 1.4-litreni benzinac sa 77 KS i 0.9-litreni TwinAir turbo benzinac sa 85 KS: Dizelsku ponudu čine 1.3-litreni MultiJet sa 75, 85 i 95 KS. Takođe tu je i TNG verzija, 1.4-litreni EasyPower sa 77 KS i varijanta sa pogonom na metan, 1.4-litreni Natural Power sa 70 KS.

Kategorije: Automobili