Mini Cooper Highgate

Mini Cooper Highgate

Mini je predstavio novu seriju modela Cooper pod imenom Mini Highgate. Radi se o kabriolet modelu, sa platnenim krovom ali u vrlo luksuznom izdanju.

Posebna Highgate serija Mini Coopera za razliku od klasične kabriolet verzije razlikuje se po posebnoj čokoladnoj boji koja je rezervisana samo za ovaj model i bijelim, crnim i plavim crtama koje ukrašavaju njegov poklopac motora. Platneni krov je takođe u smeđoj boji. Highgate serija opremljena je sa 17-colnim alu felgama koje ga dodatno čine prepoznatljivim.

Osim u specijalnoj smeđoj boji ova serija dostupna je u još dvije boje, crnoj i srebrenoj boji. Unutrašnjost automobila takođe je u smeđoj boji, pa tako je putnička kabina sada ukrašena smeđom kožom ukrašenom svijetlim prošivima i ukrašena svijetlo plavim obrubom. Unutrašnjost je obogaćena i elementima od brušenog aluminija i hroma, a upravljačke papučice napravljene su od nehrđajućeg čelika.

Nova Highgate posebna serija biti će dostupna u svim osim u Cooper JCW varijanti. Mini Highgate kabriolet biti dostupan kao Cooper sa 122 KS, Cooper S da 184 KS, Cooper D sa 112 KS i Cooper SD sa 143 KS. Ovaj model Minia svjetsku premijeru imat će u Ženevi, a na tržište stiže u aprilu.

Kategorije: Automobili