Nova Škoda Superb Combi

Skoda Superb Combi 2014

Nova Škoda Superb Combi

Škoda nastavlja sa ofanzivom kada je riječ o novim modelima, a ovog puta to je novim Škoda Superb Combi. Najbolje prodavani model brenda impresionira atraktivnim novim Škoda dizajnerskim elementima, svježim enterijerom i unaprijeđenim tehničkim karakteristikama.

Potrošnja goriva i emisije štetnih plinova snižene su za do 19%. Novi Superb u limuzina i Combi verzijama bit će predstavljeni krajem juna ove godine. Superb je glavni model Škoda brenda i od svog predstavljanja 2001. godine ponosno predstavlja vrhunska dostignuća inženjera češkog brenda. U okviru nove verzije zadnji kraj vozila kompletno je redizajniran. Novi zadnji kraj je čist, jasan i precizan, sve je smješteno na odgovarajuće mjesto. Uz novu verziju ovog modela dostupne su dvije nove boje i to Metal siva metalik i Moon White bijela boja.

Škoda Superb u novoj verziji takođe je napravila značajan napredak u oblasti motora i pogonskih sistema. Vozilo je značajno efikasnije nego ranije. Zahvaljujući Start/Stop sistemu i rekuperaciji energije kočenja što je standard u svim zemljama za dizel motore. Takođe potrošnja je smanjena i kod 1.4-litrenog TSI benzinca kao i emisija za 19%.

Kategorije: Automobili