Scania Top Team

Scania Top Team

Scania Top Team

Scania Top Team je kompetitivni trening program za servisne tehničare. Scania Top Team je takmičenje najsličnije programu treninga smišljenog da kontinuirano poboljšava vještine i znanja u Scania servisnim radionicama širom svijeta. Kako bi zadovoljili zahtjeve korisnika za stalnom dostupnošću i visokom kvalitetom usluga, servisna mreža Scania oslanja se na stručno i uslužno osoblje.

Stalna dostupnost usluga koje Scania pruža svojim korisnicima zahtijeva vrlo visok nivo osposobljenosti uposlenika, a pitanja zaštite zdravlja i sigurnosti na radu su dio programa. Scania TopTim potiče profesionalno napredovanje uposlenika, kako pojedinca tako i pojedinca u okviru tima. Na ovaj način ovaj program pridonosi većoj profesionalnosti, pri čemu je naglasak na stručnosti i timskom radu.

Scania Top Team 2

Scania Top Tim prvi put je organizovan u Švedskoj 1989. godine, da bi nakon nekoliko godina preraslo u takmičenje u kojem su učešće uzele Nordijske zemlje: Danska, Finska, Island, Norveška i Švedska. Već 2003 godine, trening program je obuhvato 17 zemalja. Dvije godine kasnije taj broj je porastao na 21.

Ove godine na Scania Top Teamu će učestovati 8.000 takmičara iz 60 zemalja, koji će razvijati svoje vještine kombinujući trening i timski rad tokom takmičenja.

Finalno takmičenje 10 najboljih timova će biti održano u mjestu Södertälje, u periodu od 3. do 5. decembra iduće godine.

Kategorije: Komercijalna vozila