Suzuki Bandit 650SA

Novi Suzuki Bandit 650SA

Suzuki Bandit je jedan od najpouzdanih i najomiljenih motocikala ikad napravljenih. Karakterizirala ga je odlična upravljivost, pogodnost za duža putovanja, ali i lahkoća vožnje u gradskim gužvama. Na proljeće 2012. godine dolazi novi model Bandita pod oznakom 650SA.

U proizvodnju je ušao 1989. godine, a za protekli vremenski period Suzuki Bandit prodan je u više od 430.000 primjerka širom svijeta od čega je čak 90% prodana na području starog kontinenta. O uspijehu ovog motocikla svjedoči i pet generacija koje su nastale od njegovog prvog pojavljivanja na tržištu. Bitno je istaći da je uvijek imao dobar omjer “uloženo-dobijeno”.

Novu generaciju Suzuki Bandit 650SA pokreće redni četverocilindarski motor zapremine 656 ccm koji razvija solidnih 85 KS i 61.5 Nm. Motor je sa vodenim hlađenjem i opremljen je Suzukijevim SDTV sistemom ubrizgavanja goriva zbog čega on bolje reagira u svim uvjetima vožnje. Novi Suzuki Banditu 650SA osigurava odličan balans između maksimalne snage i distribucije okretnog momenta što ovom motociklu donosi trenutan odziva na gas.

Upravljač novog Bandita podesiv je u dvije pozicije, ručice kvačila i kočnice u četiri dok sjedalo može mijenjati svoju visinu u razmaku od 790 do 810 mm. Sjedalo je posebno razvijeno za ovaj model kako bi vozaču i njegovu suputniku donio bolju ergonomiju i udobnost.

Novi Bandit u standardnoj opciji opremljen je ABS-om što sigurnost podiže na visoku razinu. Kada je riječ o bojama, bit će dostupan samo u perla bijeloj boji, a na tžište stiže početkom sljedeće godine. Cijena ovog modela trebala bi biti oko 7500 Eura na europskom tržištu.

Kategorije: Motori