Nova Opel Insignia Sports Tourer – Prostrana i sportska

Nova Opel Insignia Sports Tourer – Prostrana i sportska

Posve nova Opel Insignia Sports Tourer izgleda stvarno dobro. Slijedi sportski primjer po uzoru na veliki coupe, pa je beskompromisno prostrana i nudi vrhunsku sigurnost, baš kao što se očekuje od pravog modela s vrha ponude.

Druga generacija Insignije impresionira svojim dojmljivim linijama, zapreminom prtljažnika koja je narasla na 1640 litara, što je 100 litara više od modela koji izlazi iz ponude, i visokotehnološkim rješenjima koja se kreću od trendovskih prednjih svjetala Opel IntelliLux LED® Matrix i ultramodernih sustava pomoći namijenjenih vozaču pa do kul projekcijskog ekrana.

Insignia nudi i prvoklasne mogućnosti povezivanja tipične za Opel uz integraciju s pametnim telefonom među kojima je sada karakteristika Opel OnStar – lični pomoćnik koji omogućuje putnicima u Insigniji da rezerviraju hotelske sobe i traže mjesto za parkiranje preko savjetnika servisa OnStar.

Novi model s vrha ponude uz to je i prvi automobil proizveden u Rüsselsheimu koji je dostupan s osmerostupanjskim automatskim mjenjačem, kamerom koja pokriva 360 stepeni pametnim pogonom na sve točkove s vektorisanjem okretnog momenta. Nova Opel Insignia Sports Tourer bit će premijerno predstavljena 7. marta na Ženevskom sajmu automobila, dok se knjige narudžbi otvaraju 17. februara.

Nova Opel Insignia Sports Tourer lakša je do 200 kg od prethodnog modela, ovisno o pogonskom sustavu i opremi. To je uglavnom omogućila upotreba laganih materijala i učinkovitog dizajna. U kombinaciji s nižim položajem sjedenja za vozača rezultat je znatno povećanje vozne dinamike – nikad prije veliki karavan iz Rüsselsheima nije bio tako agilan.

Naš novi model s vrha ponude opremljen je visokotehnološkim značajkama namijenjenim svima, uz cjenovno pristupačne tehnologije koje čine vožnju sigurnijom i udobnijom. A zatim je tu pregršt prostora u kabini: bez obzira koristite li je za posao ili odmor, nova Insignia Sports Tourer zadovoljava skoro sve potrebe za prijevozom. Drugim riječima, to je pravi svemirski brod iz Rüsselsheima! I na kraju, iskustvo vožnje – doista dinamično! Automobil je puno lakši nego prije i dolazi s najnovijom generacijom podvozja FlexRide“, rekao je glavni izvršni direktor Opela, dr. Karl-Thomas Neumann.

Kategorije: Noviteti