A. Kahn Design Audi Q7 Quattro 3.0 Diesel

Audi Q7 Quattro 3.0 Diesel Wide Track by A.Kahn Design

A. Kahn Design Audi Q7 Quattro 3.0 Diesel

Tunerska kuća A. Kahn Design prerađuje skupocjene automobile te od njih pravi dopadljiva vozila. Ova tunerska kuća koristi visokotehnološka inženjerska rješenja kako bi doza glamura privukla kupce kojima je vizuelni kontakt sa vozilom najvažniji. Posljednji njihov projekat tipičan je primjer ove filozofije, a radi se o Audi Q7 Quattro 3.0 Diesel modelu.

Tuneri su odlučili da izmjene ne budu nenametljive kako nebi promjenile dizajnersku filozofiju ovog modela. Tako je automobil nakon tretmana dobio nova prednja krila sa usisnicima za zrak, proširene blatobrane, zadnji ventilirani branik, S-Line prednju rešetku motora, nove čeljusti kočnica, RS-X aluminijumske točkove u dimenzijama 9.5×22, pločice na pragovima vozila od nerđajućeg čelika i zatamnjena stakla.

Unutrašnjost je takođe dobila nove detaljne i unaprjeđenja koja dodaju osećaj glamura ovom modelu. Brojni detalji su restilizovani, pa su tako brzinomjer i pokazivač broja okretaja redizajnirani, tu su nove pedale od aluminijuma, a prednja i zadnja sjedišta presvučena su perforiranom crnom kožom sa crvenim štepovima.

Kategorije: Tuning