Mansory Bugatti Vivere prodaje se za 2.5 miliona eura

Mansory Bugatti Vivere 01

Mansory Bugatti Vivere prodaje se za 2.5 miliona eura

Kompanija Mansory obijavila je da prodaje Bugatti Veyron Vivere model koji je predstavila na sajmu automobila u Ženevi, po cijeni od 2.499.999 eura. Ova tunerska kompanija predstavila je svoju specijalnu verziju ovog modela koji je evolucija modela Veyron Vincero. Ovaj model je dobio seriju unaprjeđenja kao što su redizajnirani prednji kraj sa novim krilima, restilizovani poklopac motora i prilagođeni spojleri.

Mansory Bugatti Vivere 02

Ostale promjene mogu se vidjeti u novim dnevnim LED svjetlima, većim usisnicima zraka kao i optimizovanim bočnim aerodinamičnim dodacima. Mansory Bugatti Vivere dobio je i drugačiji zadnji difuzor kao i duple usisnike zraka, a tu su i četiri ispušne cijevi smještene ispod zadnjih svjetala. Kada je u pitanju motor ovog automobila, on je identičan kao i u originalnoj verziji koja raspolaže sa 1001 KS. U Mansoryu su smatrali da nema potrebe sa promjenama na motoru.

Ovaj model mogli ste već vidjeti u našoj foto galeriji sa ženevskog sajma 2014., a ako to još niste učili, istu možete pogledati OVDJE.

Mansory Bugatti Vivere 03

Kategorije: Tuning