Besplatna kontrola amortizera u ASD centru Banja Luka

Monroe akcija_

Besplatna kontrola amortizera u ASD centru Banja Luka

Kompanija Unitrade d.o.o. Ljubuški u prostorijama svog prodajno-servisnog objekta u Banja Luci, na adresi Put srpskih branilaca 39b, u periodu od 21.07. do 31.07. 2014. godine, organizuje besplatnu kontrolu ispravnosti amortizera.

Pored toga, vlasnicima automobila kod kojih se otkrije dotrajalost amortizera, Unitrade nudi mogućnost kupovine novih amortizera renomirane marke Monroe uz čak 15 posto popusta.

Unitrade poziva sve vozače koji sumnjaju u ispravnost svojih amortizera, da se odazovu na akciju, te potpuno besplatno provjere ispravnost jedne od najvažnijih komponenti za besprijekorno funkcionisanje automobila, jer samo ispravni amortizeri garantuju maksimalno bezbjednu vožnju.

Amortizeri su vrlo bitan dio sistema ovjesa automobila, jer u kombinaciji sa oprugama apsorbuju udarce i neravnine sa podloge i čine vožnju udobnom, ali i sigurnom. Amortizeri su i bitan dio pasivne sigurnosti automobila, a njihova neispravnost drastično utiče na upravljanje i stabilnost vozila, te značajno produžava kočioni put.

Ne štedite na sigurnosti, već posjetite ASD centar Banja Luka u periodu od 21.07. do 31.07.2014. godine, svakim radnim danom od 08:00h do 17:00h i subotom od 08:00h do 14:00h, potpuno besplatno provjerite stanje vaših amortizera, te ih po potrebi zamijenite novim Monroe amortizerima po 15 posto nižoj cijeni.

Kategorije: Vijesti