Besplatna kontrola amortizera u Timko Brčko

Monroe akcija_

Besplatna kontrola amortizera u Timko Brčko

Kompanija Unitrade d.o.o. Ljubuški u prostorijama prodajno-servisnog objekta Timko d.o.o. u Brčkom, na adresi Plazulje bb, u periodu od 26.06. do 05.07.2014. godine, organizuje besplatnu kontrolu ispravnosti amortizera.

Pored toga, vlasnicima automobila kod kojih se otkrije dotrajalost amortizera, Unitrade nudi mogućnost kupovine novih amortizera renomirane marke Monroe uz čak 15 posto popusta.

Unitrade poziva sve vozače koji sumnjaju u ispravnost svojih amortizera, da se odazovu na akciju, te potpuno besplatno provjere ispravnost jedne od najvažnijih komponenti za besprijekorno funkcionisanje automobila, jer samo ispravni amortizeri garantuju maksimalno bezbjednu vožnju.

Amortizeri su vrlo bitan dio sistema ovjesa automobila, jer u kombinaciji sa oprugama apsorbuju udarce i neravnine sa podloge i čine vožnju udobnom, ali i sigurnom. Amortizeri su i bitan dio pasivne sigurnosti automobila, a njihova neispravnost drastično utiče na upravljanje i stabilnost vozila, te značajno produžava kočioni put.

Ne štedite na sigurnosti, već posjetite Timko Brčko u periodu od 26.06. do 05.07.2014. godine, svakim radnim danom od  08:00h do 18:00h i subotom od 08:00h do 17:00h, potpuno besplatno provjerite stanje vaših amortizera, te ih po potrebi zamijenite novim Monroe amortizerima po 15 posto nižoj cijeni.

Monroe akcija

Kategorije: Vijesti