C-klasa sa Sport paketom

C-klasa sa Sport paketom

AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, u saradnji s ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini pripremio je još jednu atraktivnu prodajnu akciju za svoje kupce. Specijalno za ljubitelje vozila sa sportskim karakterom kreirana je ponuda za C-klasu sa Sport paketom. U okviru ove posebne ponude, sportski opremljen C 200 CDI BlueEFFICIENCY dostupan je za 55.990 KM do registracije.

Jedan od najpopularnijih modela Mercedesa sada dolazi bez doplate, s opremom koja mu osigurava još više dinamičnosti i ekskluzivnosti. Uz najfinije materijale i najnapredniju tehnologiju, standardna oprema C-klase već ispunjava visoke standarde, a Sport paket dodatno naglašava njenu dinamičnost i unapređuje funkcionalnost. Ovaj paket sadrži Avantgarde masku hladnjaka, LED svjetla za dnevnu vožnju, sportsko podvozje, sportski progresivni servoupravljač i 17“ aluminijske felge s 5 dvostrukih krakova. Ovom ekskluzivnom ponudom kupcima je obezbijeđena ukupna cjenovna prednost u iznosu od 4.275 KM.

C-klasa sa Sport paketom je idealno vozilo za osobe koje žele veću agilnost, više snage i zabave, te tehnološku perfekciju i izvanredan komfor. Ona ima dinamičnu figuru iz bilo koje perspektive, a Avantgarde maska hladnjaka i LED svjetla za dnevnu vožnju predstavljaju poseban mamac za poglede. AGILITY CONTROL sportsko podvozje nudi tvrđe podešene opruge i amortizere, te 15 mm spuštenu karoseriju, čime se pri vožnji smanjuje bočno naginjanje i povećava stabilnost vozila.

Sportski progresivni servoupravljač nadopunjuje sportsko podvozje direktnijim prenosom pokreta upravljača na točkove i osigurava vrhunsku upravljivost. 17” aluminijske felge u izvedbi sa pet krakova ističu sportske gene vozila. Ove felge su savršeni pratilac sportskog podvozja i C-klasa je s njima prosto zalijepljena za cestu.

Serijska oprema C-klase obuhvata ECO start/stop funkciju, ABS, ASR, ESP®, BAS

sisteme, prednje i bočne zračne jastuke, zračne zavjese, NECK PRO aktivne naslone za glavu, multifunkcionalni upravljač sa 4 tipke, Audio 20 CD uređaj s Bluetooth® konekcijom, otvorenim govornim sistemom za mobilni telefon i 17,7-centimetarskim displejom u boji, USB i Aux-in priključak, električne podizače prozora, THERMATIC klima uređaj s dvije zone klimatizacije, brisače sa senzorom za kišu, putni računar s multifunkcionalnim displejom, te još mnogo toga.

Detaljne informacije o prodajnoj akciji kupci mogu dobiti u svim ovlaštenim Mercedes-Benz prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini.

Kategorije: Vijesti