Lavovska turneja

PEUGEOT ROAD SHOW 2013: Lavovska turneja po bh. gradovima je počela

Road show Brcko 2

Peugeot ROAD SHOW 2013  je 03.05 održan u Brčkom a 04.05. posjetio Bijeljinu. Nakon ova dva grada najnoviji Peugeot modeli i druga iznenađenja za posjetioce stižu u još šest bh. gradova.

“Pokazalo se da Bijeljina i Brčko zaista imaju mnogo Peugeot ljubitelja zbog čega su druženja u oba grada zaista uspješno prošla. Da je program koji smo pripremili zabavan i zanimljiv svjedoči velika posjećenost građana i natprosječan broj obavljenih testnih vožnji. Do sada vlada najveće interesovanje za modele 301 i 508, dok smo specijalne ponude i ROAD SHOW cijene pripremili za svaki od naših modela. Za razliku od prošlih godina, ove godine potrudili smo se da dok odrasli uživaju u potencijalnim ljubimcima napravimo zabavu i za mališane koji se u to vrijeme mogu provozati u dječijem Peugeot vozilu. Također, svi posjetioci imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje Peugeot 208 na korištenje za vikend. Radujemo se nastavku turneje i novim susretima“, istakao je Denis Mašić, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH

Za sve one koji su propustili ROAD SHOW 2013 u Brčkom i Bijeljini, nije kasno da probaju Peugeot modele u nekom drugom gradu,  jer lavovska turneja 11.05. stiže u Banjaluku na Trg Krajine, zatim 17.05. u Mostar na Rondo, u Sarajevu je 18.05. kod BBI Centra, u Tuzli 24.05 kod TC Mercator-a, u Zenici je na Pješačkoj zoni 25.5. i završava u Bihaću 1.06. na Gradskom trgu. Druženje na svim lokacijama otvoreno je od 10:00 do 20:00 sati.

Road show Brcko 1

Kategorije: Vijesti