Moj Taxi u Mostaru

Otvorena Poslovna jedinica „Moj Taxi“ u Mostaru

gradski-taksi4

U Mostaru je jučer izvršena svečana primopredaja Toyota vozila prvoj organiziranoj taxi službi u Mostaru ”Moj Taxi”. Ključeve 10 Aurisa, zajedno s predstavnicima Toyota BH, direktoru kompanije Božidaru Cicmilu je uručio NJ.E. Hideo Yamazaki, ambasador Japana u BiH.

”Pozdravljam odluku kompanije Moj Taxi da kupi 10 Aurisa koji će se koristiti kao taxi vozila u Mostaru. Ovo je druga taxi kompanija u Bosni i Hercegovini koja je odabrala Toyotu, svjetskog proizvođača vozila broj 1, koji je svoju reputaciju stekao neumornim radom na kvaliteti svojih proizvoda i osiguravajući klijentima pouzdanost koja im je potrebna”, izjavio je ambasador Yamazaki.

Direktor Toyota BH Damir Višošević se zahvalio kompaniji Moj Taxi na izboru Toyote i kvalitete Aurisa kao jednog od modela, te dodao: ”Pored Toyotine dokazane pouzdanosti u segmentu 4×4, sada smo pravi izbor i za dnevne operativne svrhe, kao što je slučaj sa taxi službama.“

”Današnjim otvaranjem Poslovne jedinice Moj Taxi uposlili smo još 25 osoba, pored 30 koje smo ranije uposlili. Mi svoj posao želimo obavljati najbolje moguće i svojim korisnicima pružiti vrhunsku uslugu, stoga je naš izbor bio nedvojben – Toyota zbog provjerene vrhunske kvalitete i ekološkog segmenta koji je vrlo važan građanima Mostara”, izjavio je gosp. Cicmil.

Također, Toyota je za prisutne predstavnike medija organizirala i posjetu Vinogradima Nuić u Ljubuškom. Gosti su imali priliku probati vrhunska domaća vina, te se uz druženje upoznati s procesom njihovog pravljenja. Ova vinarija je jedina iz Bosne i Hercegovine koja je ostvarila poslovnu saradnju s Japanom, izvozom svojih proizvoda.

gradski-taxi1

Kategorije: Vijesti