Novi Opelov električni SUV nosit će naziv Frontera

Opel Frontera

Novi Opelov električni SUV nosit će naziv Frontera

Opel je najavio povratak vozila s nazivom Frontera u 2024. Pod tim će nazivom predstaviti potpuno novi model SUV-a.

Nova Frontera, koja će biti predstavljena kasnije ove godine, zabavan je automobil s pametnim i funkcionalnim karakteristikama. Novi model također usvaja novu robusnu interpretaciju Opelove filozofije odvažnog i besprijekornog dizajna i prvi je automobil ovog njemačkog proizvođača s novim Opelovim znakom „munje”. Nova Frontera bit će dostupna kao električno vozilo s baterijom od samog dolaska na tržište.

Glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl: „Naziv ‚Frontera’ savršeno odgovara našem novom uzbudljivom SUV-u. Krasit će ga samouvjeren karakter i bit će pozicioniran u samo središte tržišta.”

Nova Opel Frontera nudi iznimno puno prostora i svestranost u pogledu upotrebe pa će nesumnjivo privući ljude koji vode aktivne živote i kupce s velikim obiteljima. Novi će model također nastaviti Opelovu dugogodišnju tradiciju nuđenja pristupačne mobilnosti širokom krugu kupaca zahvaljujući atraktivnim cijenama.

Dolazak nove električne Frontere s baterijom i predstavljanje potpuno električne verzije nove generacije Grandlanda koje je također zakazano za ovu godinu označavaju važnu prekretnicu u pretvorbi proizvođača iz Rüsselsheima u potpuno električni brand. Opel će od tog trenutka nuditi najmanje jedan električan model s baterijom u svakoj obitelji svojih vozila.

Ponuda Opelovih električnih modela s baterijom trenutno uključuje četverocikl Rocks Electric, automobile Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric i Astra Sports Tourer Electric, kao i nove modele vozila za prijevoz putnika Combo Electric i Zafira Electric. Osim toga, verzije električnih vozila s baterijom za cijeli portfelj privrednih vozila koji uključuje modele Combo Electrici nove modele Vivaro Electric i Movano Electric dostupne uskoro.

Opel će otkriti prve fotografije i detaljnije informacije o novoj Fronteri u nadolazećim sedmicama.

Kategorije: Vijesti