Servisna akcija

Peugeot ljetna servisna akcija

Peugeot servisiranje

Kako bi omogućili svim Peugeot vozačima da njihovi ljubimci budu potpuno spremni za prelazak brojnih ljetnih kilometara, Peugeot BiH i mreža ovlaštenih Peugeot servisa su pripremili posebnu ljetnu servisnu akciju koja će trajati do 21. jula.

„U ovom periodu kada se svi spremamo za odmor  ili izlet u prirodu, prije puta je bitno provjeriti da je sve u redu sa vozilom kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Sa dolaskom visokih temperatura, neophodno je prekontrolisati kompletan klima sistem, te smo iz tog razloga i obezbijedili popust na te radove. Kako bi naši građani uštedjeli i produžili rok trajanja svojim ljubimcima, uvijek preporučujemo korištenje orginalnih Peugeot dijelova koji se mogu kupiti i ugraditi u svim ovlaštenim servisima“ istakao je Alija Šošević, voditelj postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Ukoliko Peugeot stručnjaci utvrde da je potrebno mijenjati neki od dijelova, u ovom periodu klima filteri, disk pločice, diskovi, amortizeri, set kvačila i set zupčastog remena mogu se kupiti i ugraditi sa popustom od 15%. Isti popust vrijedi i za kontrolu klima sistema, a  kao posebna ponuda tu je 25% popusta na svu dodatnu opremu.

Lista svih ovlaštenih Peugeot servisera u BiH i katalog sa dodatnom Peugeot opremom nalazi se   na http://peugeot.ba

 

Kategorije: Vijesti