Porsche BH podržava konferenciju Microsoft NetWork 8

Porsche BH podržava konferenciju Microsoft NetWork 8

Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za prodaju VW vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat, Škodu po treći put podržava MS NetWork konferenciju i predstavit će nove modele i ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji.

Učesnicima konferencije su ponuđene testne vožnje aktuelnih modela pod sloganom „Driven by the future“. U duhu slogana, Porsche Sarajevo ove godine je proširio paletu modela i učesnici pored Volkswagen modela: e-Golf, T-Roc i Arteon, mogu testirati i Audi modele: Q2 i Q5.

Slogan “ Driven by the future ” odražava intenciju brandova Audi i Volkswagena da svojim kupcima pruži vrhunski ugođaj u vozilu, a da istovremeno sa mogućnostima koje pružaju mnogobrojni asistenti u vožnji istu učini lakšom.

MS NetWork 8 konferencija je i prilika da se naši potencijalni kupci direktno na licu mjesta upoznaju sa mogućnostima najnovijih modela te smo za tu priliku svim učesnicima omogućili testne vožnje sa našim prodavačima i produkt trenerima koji će ih u samom vozilu upoznati sa tehničkim i tehnološkim novitetima.

Kategorije: Vijesti