Posebna ponuda: Mazda6 po najatraktivnijoj cijeni do sada!

2014 Mazda6

Posebna ponuda: Mazda6 po najatraktivnijoj cijeni do sada!

Ovlašteni distributer Mazde za teritoriju Bosne i Hercegovine Connecta d.o.o. ponudio je bh. vozačima popularnu limuzinu po najatraktivnijoj cijeni do sada. U ovoj ponudi bogato opremljena Mazda6 sa paketom opreme Challenge i dizelskim motorom zapremine 2.191 ccm i snage 150 KS, ima cijenu 49.990 KM. Redovna cijena ovog modela je 57.400 KM, što znači popust za kupca od gotovo 13%. U cijenu je uključena i metalik boja, pa je na vozačima samo da onu koja im odgovara. Ponuda uključuje i sedan i karavansku izvedbu, a odnosi se na sve rezervacije primljene do kraja septembra, bez obzira na rok isporuke vozila.

Bogati paket opreme, između ostalog uključuje: dvozonski automatski klima sistem, elektro podizače prozora, centralno daljinsko zaključavanje, elektro podesive/ grijane/ sklopive retrovizore, start motora bez ključa, 17” ALU felge, kontrolu pritiska u gumama, tempomat, 5,8” monitor u boji osjetljiv na dodir + HMI upravljački modul u centralnoj konzoli, bluetooth sinhronizaciju za mobilne telefone, pomoć pri kretanju na uzbrdici (HLA) + dinamička kontrola stabilnosti (DSC) i proklizavanja (TCS), CD/MP3/WMA+AM/FM+AUX/USB, SCBS-Smart City Brake Support – sistem samokočenja u gradskoj vožnji pri brzinama 4-30 km/h, metalik boju…

mazda6_2012_family_03__jpg300

Podsjetimo, Mazda6 svoje linije je preuzela iz Mazdinog dizajnerskog smjera KODO. Inspiriran kretnjama životinja, KODO dizajn simbolizira Mazdinu vitalnost i okretnost, a kao izuzetan je prepoznat od brojnih stručnjaka. Žiri sastavljen od 37 neovisnih stručnjaka na području dizajna suglasili su se i novoj Mazdi6 dodijelili međunarodno priznatu nagradu “Red Dot” za dizajn proizvoda 2013.

„ Mazdini inženjeri i dizajneri su uložili veliki napor pri stvaranju dinamičnog oblika Mazde6, ali istovremeno su napravili automobil vrhunskih performansi koji oduševljava i pruža zabavnu vožnju. Naravno, od Mazde i ne očekujete ništa manje.“, izjavila je Zinaida Kurtćehajić Mazda Brand Manager.

Zahvaljujući revolucionarnoj SKYACTIV tehnologiji, Mazda6 pruža snažnu dinamiku vožnje bez žrtvi u pogledu potrošnje goriva ili emisije ispušnih plinova. Rezultati govore sami za sebe: 15% veći okretni moment motora, omjer kompresije od 14:1 vodeći u klasi i do 20% manja potrošnja goriva.

mazda6_2012_family_01__jpg300

„ Jednostavno, to je bio Mazdin odgovor na neke od najvećih izazova s kojom se suočava automobilska industrija, upakiran u stilski dizajn koji oduzima dah. Sada smo bosanskohercegovačkim vozačima ponudili i jednako atraktivnu cijenu,“, dodala je Kurtćehajić.

Kategorije: Vijesti