Proljeću u susret – Pregledaj besplatno svoje vozilo

Proljeću u susret – Pregledaj besplatno svoje vozilo

Proljeće sa sobom donosi sunčane dane i idealne uvjete za izlete i putovanja. Kako bi vozači bili sigurni da njihovo vozilo zimski uvjeti nisu trajno oštetili na bilo koji način, te kako bi sigurno krenuli u susret proljeću, automobilski lider u Bosni i Hercegovini Porsche BH preporučuje posjetu ovlaštenim serviserima u periodu 06.03.-30.04.2017.

„Porsche BH svake godine u martu i aprilu organizira marketinšku akciju pod nazivom „Proljetni servis“. U tom periodu, u ovlaštenim servisima Volkswagen koncerna, kupci mogu besplatno pregledati svoje vozilo po 14 kontrolnih tačaka koje propisuje proizvođač. Kontrolne tačke vizuelnog pregleda vozila vezane su za ono najbitnije – za funkcionalnost i sigurnost vozila: kočioni sistem, upravljački sistem, mjenjač, profil guma, itd.“, ističe Sanela Jusić, marketing menadžerica Postprodaje Porsche BH.

Osim besplatnog pregleda vozila, ovlašteni Volkswagen, Škoda, Audi i Seat servisi su za 2017.godine za svoje kupce pripremili i posebna mjesečna iznenađenja: proizvod mjeseca po atraktivnim cijenama.

„Kako bi vozilo zadržalo prvobitni izgled i sjaj, preporučujemo našim kupcima da koriste isključivo Originalna sredstva za njegu i čišćenje vozila. Samo sa Originalnim sredstvima neće na bilo koji način oštetiti lak, niti visokokvalitetne materijale u interijeru svojih vozila“, dodaje Jusić.

Kategorije: Vijesti