Servisna akcija Postprodaje Porsche BH – Dodatna oprema po sniženim cijenama

volkswagen audi seat skoda dodatna oprema

Servisna akcija Postprodaje Porsche BH – Dodatna oprema po sniženim cijenama

Porsche BH je u mreži svojih ovlaštenih partnera za marke Audi, Volkswagen, Škoda i Seat ponovo pripremio atraktivnu servisnu akciju. Tokom mjeseca maja i juna, kupci mogu nabaviti Originalnu dodatnu opremu 20% povoljnije.

„U periodu 01.05. – 30.06.2016.godine, u ovlaštenim servisima, odabrana paleta proizvoda iz širokog asortimana dodatne opreme bit će snižena 20%. Kako nam se bliže topliji dani, ponudu smo prilagodili ovom godišnjem dobu. U akcijskoj ponudi su osnovni krovni nosači, nosači za bicikl, aluminijske felge, sredstva za njegu i čišćenje vozila. Osim toga, ovisno o brendu, u ponudi su i lifestyle proizvodi, parking senzori, kuka za vuču, auto alarm, tempomat.“, ističe Sanela Jusić, marketing menadžerica Postprodaje Porsche BH.

Servisna akcija nosi naziv Lijepo je znati da mogu biti drugačiji i ističe posebnosti ponude.

„Budite drugačiji, uskladite Vaš izgled sa svojim vozilom. Učinite Vaše vozilo posebnim. I ne zaboravite, samo Originalna dodatna oprema idealno odgovara Vašem vozilu i pruža besprijekornu funkcionalnost i sigurnost. Detalje o ovoj akciji kupci mogu pronaći na našim web stranicama“, dodaje Jusić.

Kategorije: Vijesti