Union auto na novoj adresi

Union Auto

Union auto na novoj adresi 

Renault, Nissan i Dacia automobili u Banja Luci imaju novi, ljepši i moderniji dom. 

Naime, dugogodišnji ovlašteni uvoznik i serviser Renault, Nissan i Dacia vozila, Union Auto d.o.o. Banja Luka je početkom 2013. godine počeo poslovati na novoj i atraktivnijoj lokaciji na adresi Bilećka bb, kod prijedorske petlje u Banja Luci, čime Renault-Nissan Alijansa dodatno učvršćuje svoj položaj u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

Jedan od najvećih Renault Nissan i Dacia koncesionara u Bosni i Hercegovini, sa radom je počeo 2.000-te godine, a vremenom se etablirao kao jedan od naprofesionalnijih i uslugom najkompletnijih privrednih subjekata u gradu na Vrbasu. Novi reprezentativni prodajno-servisni centar urađen je po aktuelnim Renault i Nissan standardima, te će posjetiocima ponuditi novi doživljaj kupovine i servisiranja vozila.

Union Auto d.o.o. sada raspolaže sa preko 600 kvadratnih metara prodajnog prostora, koji je adekvatno raspodijeljen na sva tri brenda koje kompanija zastupa. Tako će kupci Renault vozila, svoje buduće limene ljubimce moći razgledati u 350 kvadratnih metara izložbenog prostora, dok Nissan i Dacia raspolažu sa 140 kvadratnih metara. Sve to prati i servisni odjel, koji će svojim kapacitetima adekvatno zadovoljiti sve potrebe vlasnika Renault, Nissan i Dacia vozila.

Union Auto u proširenom izdanju sada zapošljava ukupno 40 radnika, koji će u svakom trenutku svojom stručnošću pomoći u izboru novog Renault, Nissan i Dacia automobila, ili izvršiti bilo kakav servisni zahvat na automobilu.

Kategorije: Vijesti