Volkswagen partner 55. Internacionalnog teatarskog festivala MESS

volkswagen GOLF 7 2015

Volkswagen partner “Porsche Sarajevo” sponzor 55. Internacionalnog teatarskog festivala MESS

Uz najveće svjetske produkcije i “Porsche Sarajevoo” po prvi put na 55. Festivalu MESS.

“Porsche Sarajevo” je ovlašteni Volkswagen partner i uz generalnog zastupnika Porsche BH,  najmlađa članica najveće evropske automobilske maloprodajne porodice austrijske kompanije Porsche Holdinga iz Salzburga, koja posluje u više od dvadeset zemalja evropskog kontinenta, a prisutna je i u Južnoj Americi te Kini.

Kreativna energija MESS-a  je impresivna i kao globalni pokrovitelji umjetnosti i kulture, Volkswagen daje svoj doprinos kao oficijelno vozilo festivala.  Tako će gosti ovog renomiraonog festivala uživati u kultnom Golfu, koji oduševljava ljubitelje automobila  već više od 40 godina.  Tokom festivala na raspolaganju će biti tri Volkswagen Golfa.

“Drago nam je da smo u mogućnosti, da svojim angažmanom  umjetnost i kulturu približimo publici te omogućimo i da je istinski doživi.”, izjavila je Aldina Hadžić, rukovodilac prodaje Porsche Sarajevo.

Ovogodišniji, Internacionalni teatarski festival MESS koji će se održati od 02. do 11. oktobra, publici će i ove godine predstaviti velike svjetske produkcije.

Kategorije: Vijesti