VW Polo LIFE

Volkswagen Polo LIFE

Volkswagen POLO LIFE

Volkswagen od 06. maja pod sloganom “Život može biti tako lijep” donosi atraktivno specijalno izdanje modela Polo: Polo LIFE. Najnovija izvedba dolazi s bogatim paket opreme i stoga je savršeno prilagođena potrebama kupaca. „LIFE“ modeli imaju komponente koje čine vrhunsku udobnost i funkcionalnost, kao što su klima, bord kompjuter, srednji naslon za ruke naprijed, komfort paket elektrik, metalik lak i radio CD/ MP3.

“Cijena najpovoljnijeg modela Polo “Life” sa 1,2 litarskim benzinskim motorom (44 kW / 60 KS) iznosi 20.990 KM do registracije pri čemu kupac  postiže uštedu do 5.500 KM u odnosu na identično opremljen model prije uvođenja ponude “Life“ modela. Polo Life će biti dostupan u kombinaciji sa dva benzinska motora (44kW i 63 kW), te dva dizelska motora (55kW i 66kW), sa bilo kojim metalik lakom iz ponude, a u izvedbama Trendline i Comfortline. Također, uspjeli smo dogovoriti sa Volkswagen AG znatno povoljnije cijene za BiH tržište za vozila sa dizelskim motorima snage do 66 kW, zbog čega kupci najveću uštedu ostvaruju upravo na modelu sa motorom 1.6l TDI snage 66kW, pa je to istvoremeno i naša preporuka kupcima koji tim mogu postati vlasnici jednog od najpopularnijih i izuzetno kvalitetnih vozila iz Volkswagen ponude.” – izjavio je Ismir Omeragić, brand menadžer za Volkswagen putnička vozila u BiH.

Već 38 godina s više od 11 miliona prodatih primjeraka Volkswagen Polo je mjerilo u segmentu malih vozila. Volkswagen je u 2009. godini predstavio petu generaciju Pola koji se kontinuirano razvijao i dosljedno bio usklađen očekivanjima kupaca. Njegove prednosti su dinamičan dizajn, kompletna sigurnosna oprema i bogata paleta motora. Također u pogledu kvalitete, udobnosti i užitka u vožnji Polo postavlja standarde u svojoj klasi. Peta generacija Pola je nagrađena brojnim međunarodnim nagradama između ostalog “World Car of the Year 2010”.

Kategorije: Vijesti