Zapleši s lavom

“Zapleši s LAVOM” i osvoji Peugeot 208 na 5 dana

Peugeot BiH pokrenuo je takmičenje “Zapleši s LAVOM” na oficijelnoj Facebook stranici (www.facebook.com/peugeotbih) u sklopu kojeg su fanovi pozvani da se fotografišu sa Peugeot modelom, privjeskom, igračkom ili lavom u bilo kojem drugom obliku i postave fotografiju pomoću aplikacije.

“Cijela kampanja za Peugeot 208 poziva da pustimo da nas tijelo vodi (Let your body drive) i zbog toga smo odlučili da potaknemo i naše Facebook fanove na kreativnost i pozovemo ih da “zaplešu sa lavom” u bilo kojem obliku. Nagrada je dosta atraktivna, a to je korištenje novog Peugeot-a 208 na period od 5 dana. Nadamo se da će takmičenje potaknuti naše fanove na kreativnost i da će najbolja fotografija zaista dobiti i najviše glasova. Interakcija sa našim fanovima preko Facebook stranice nam je veoma bitna, a kroz ovo takmičenje želimo im pružiti mogućnost da se dodatno zabave i ujedno zahvaliti im se na vjernosti”, istakao je Denis Mašić, direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Takmičenje traje 14 dana, a vlasnik fotografije sa najviše glasova kao nagradu dobija Peugeot 208 sa punim rezervoarom na 5 dana korištenja.

Više informacija o takmičenju svi zainteresovani mogu pronaći na www.www.facebook.com/peugeotbih.

Kategorije: Vijesti