Beogradski sajam 2016 – Najreprezentativniji ovogodišnji regionalni auto događaj

sajam automobila beograd 01

Beogradski sajam 2016 – Najreprezentativniji ovogodišnji regionalni auto događaj

Spektakularna mašina, koja pokreće 5. sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstavit će se posjetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.

U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i dijelova i kompanijom DDOR Novi Sad, generalnim sponzorom ove manifestacije, organizator Beogradski sajam ponudit će kompletnu automotivnu industriju, najraznovrsniju moguću paletu performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rješenja.

Najavljen je rekordan broj automobilskih brendova, među kojima će, nema nikakve sumnje, najveću pažnju privući već tradicionalna iznenađenja u premium segmentu, koji će, sa svojom aktuelnom ponudom predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Jaguar, Infiniti. Tako će, svim svojim sjajem i nevjerovatnim performansama, i to u svom prvom pojavljivanju na Beogradskom sajmu, posjetioce sigurno očarati i ekskluzivni svjetski brend Bentley.

sajam automobila beograd 02

Svi vodeći svjetski proizvođači, odnosno brendovi automobila i lakih privrednih vozila, koji posluju na domaćem tržištu, bit će posjetiocima na raspolaganju u halama 1 i 4 Beogradskog sajma.

Brojna iznenađenja spremna su i za ljubitelje motocikala, jer se na sajam Motopassion vraćaju neki renomirani brendovi. Uz već tradicionalno prisutne svjetske motociklističke veličine kao što su Harley Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint i marke iz Piaggio Grupe (Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi), poslije dugogodišnje pauze domaćoj publici će se u hali 3 Beogradskog sajma predstaviti najnoviji modeli motocikala Ducati, Kawasaki i Kymco.

Radno vrijeme sajma bit će od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštat će 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a ulaznica za “Family Day” (roditelji sa djecom do 16 godina) – 500 dinara. Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

sajam automobila beograd 03

Kategorije: Auto sajam