Alonso i McLaren finaliziraju dogovor?

alonso mclaren monte carlo 2007_d

Alonso i McLaren finaliziraju dogovor?

Fernando Alonso još uvijek zvanično nije objavio gdje će nastaviti karijeru, ali je sve izvjesnije da će španac vratiti u McLaren. Nakon promjene čelnih ljudi u Ferrariju, Alonso nema više punu podršku u talijanskom timu, pa su krenule glasine o njegovom odlasku u Mercedes. To bi se možda i dogodilo da Rosberg nije „na vrijeme“ potpisao novi ugovor, a postavlja se pitanje kako bi i Hamilton na to reagovo jer je već imao loše iskustvo sa Alonsom dok su vozili zajedno u McLarenu.

Tako je Alonsu McLaren ostao kao realna destinacija, a Honda također želi da bude za upravljačem bolida kojeg će pokretati njen motor. Alonso je u Austinu izjavio da ima vrlo ambiciozan plan za svoju budućnosti, te da manje-više zna gdje će voziti iduće godine. Kako se bliži kraj sezone, čini se kako je konačni potpis s McLarenom postao samo pitanje dana.

”Između Alonsa i McLarena traju pregovori oko sitnih detalja koji nisu finalizirani do kraja i bilo bi veliko iznenađenje da španac ne potpiše ugovor. Alonso je prvo želio jednogodišnji ugovor, ali sada je vjerojatniji ugovor na dvije godine s opcijom produženja za još jednu godinu.”, Andrew Benson s BBC-a.

 

Kategorije: Formula 1