C-42 upalio Božićnu čaroliju

Noel_C_42_2014

C-42 upalio Božićnu čaroliju

Citroën je upalio Božićna svjetla na izlogu  C-42, na najpoznatijoj pariškoj aveniji Champs-Elysées, za novu sezonu krajem godine “Happy Christmas (R)evolution”. Pročelje je ukrašeno svečanom svjetlosnom animacijom, dok je konceptualno božićno drvce smješteno u prizemlju. Posjetitelji mogu doživjeti ugođaj Božića, uživati u specijalnim instalacijama, poput tobogana na 4 kata “Twist Inside Citroën” i kupovati poklone u butiku Citroën.

Kako se približava Božić, Citroën za tu prigodu skreće pažnju na svoj izlog C_42 na poznatoj aveniji Champs-Elysées u Parizu, s jedinstvenim osvjetljenjem pročelja u ritmu “Happy Christmas (R)evolution”. To je također prilika za izlaganje konceptualnog božićnog drvca u unutrašnjosti, koji preuzima temu zaobljenih kutija, viđenih na štandu marke Citroën.

Kako bi dodatno doživjeli Božić, posjetitelji imaju mogućnost doživjeti snažno uzbuđenje s toboganom “Twist Inside Citroën”. Gigantski tobogan od 26m visine i 63m dužine omogućava spuštanje od zadnje etaže do podruma u nekoliko sekundi. Ova vrtoglava spirala predstavlja arhitektonski podvig i izvor emocija koji će izmamiti osmijeh onima koji ga probaju. Također je kao nadopuna u C_42, predložena animacija WTCC prvenstva “Speed Experience” koja vam omogućava da se suočite s brzinom, kao i virtualna partija stolnog tenisa s animacijom “Airbump®”

Konačno, posjetitelji mogu pronaći u butiku ideje za originalne poklone za cijelu obitelj. Butik nudi bogatu gamu proizvoda kroz četiri kolekcije: Citroën, HERITAGE, RACING&SPORT i MINIJATURE&IGRAČKE.

Kategorije: Automobili