Reebok kolekcija za proljeće-ljeto 2014

reebok r

Reebok kolekcija za proljeće-ljeto 2014

Kompanija Reebok predstavlja novu kolekciju za proljeće – ljeto 2014. godine. Ove godine naglasak je na tijelu koje je u formi i misija Reeboka je da podstakne ljude da budu fit.

Ekipa iz Reeboka, mnoštvo profesionalnih fotografa između ostalog su u cilju promovisanja kampanje napravili niz kratkih promotivnih filmova i fotografija koje prikazuju muškarce i žene kako treniraju. Fokus je stavljen na kretanje tijela i Reebok odjeće i obuće – Svaka fotografija naglašava ovaj odnos detaljno.

Predstavljajući novu Reebok Training kolekciju u kompaniji su se pojavile mnoge poznate ličnosti kao što su Garrett Fisher i Lindsey Valenzuela, ali i mnoge druge u okviru Reebok Yoga, Dance i Running kolekcije.

“U Reeboku mi razumijemo da je ljudsko tijelo napravljeno da se kreće i vjerujemo da ljudi stalno treba da budu u izazovu da ispune svoj potencijal. Naša obaveza je da omogućimo ljudima da se kreću i da im pomognemo da dobiju više od života”, rekao je Yan Martin, podpredsjednik Reebok globalnog brend marketinga.

reebok reebok

 

Kategorije: Lifestyle