Četvrti Stepway model u Dacia gami – Logan MCV Stepway

Četvrti Stepway model u Dacia gami – Logan MCV Stepway

Oslanjajući se na svoju popularnost, Stepway gama modela se prošilirila na četvrtog člana – Dacia Logan MCV Stepway. Premijera karavana avanturistučkog duha je zakazana za početkom idućeg mjeseca na Sajmu automobila u Ženevi.

Uz nekoliko limitiranih serija koje se spremaju za određene modele u gami, Dacia će idućeg mjeseca na Sajmu automobila u Ženevi takođe predstaviti i staviti naglasak na Logan MCV Stepway – moderni, prostrani i povoljni karavan avanturističkog duha.

Nakon prodajnog uspjeha u 2016. i predstavljanja osvježene linije gradskih modela Sandero, Logan, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV, Dacia je odlučila iznova začiniti ponudu. Na krilima iznimno popularne serije Stepway, Dacia uvodi četvrti Stepway model. Dacia Logan MCV Stepway će se isticati prvenstveno dodatno povećanim klirensom od 50mm kao i vanjskim oblogama iznad točkova, robusnijim branicima i specifičnim enterijerom.

Novi Logan MCV Stepway nasljeđuje sve provjerene prednosti standardnog MCV-a i unosi dašak avanturizma u ovaj novi segment. Jedan je od prostorom najvelikodušnijih, bez gubitka funkcionalnosti u svakodnevnom korištenju. Pet sjedišta i osnovni prtljažnik od 573 litra među najboljim su referencama u segmentu, a sve po iznimno povoljnoj cijeni.

Dacia Logan MCV Stepway je, nakon Sandera Stepway, Dokkera Stepway i Lodgya Stepway, četvrti model u ponudi. Uz postojeću gamu, ovi modeli će pomoći u jačanju imidža marke sa jakim zamahom koju je generisala rekordna prodaja u 2016. godini od 584.219 vozila na 44 tržišta.

Kategorije: Noviteti, Vijesti