Novi Citroën ë-C4, 100% električni i novi C4: Otkrivena je nova generacija Citroën limuzine!

Novi Citroën ë-C4, 100% električni i novi C4: Otkrivena je nova generacija Citroën limuzine!

Citroën nastavlja svoju električnu ofenzivu u 2020. na području kompaktnih limuzina otkrivajući prve fotografije novog 100% električnog ë-C4 –  i novog C4. U potpunosti jedinstvena nova generacija kompaktne limuzine, koja će protresti kodove segmenta i naglasiti identitet marke Citroën.

Nakon ofanzive na teritoriju SUV vozila obilježene uspješnim lansiranjem SUV C3 Aircross i SUV C5 Aircross SUV, Citroën se priprema za novu važnu etapu sa snažnim povratkom na tržište limuzina. Kompaktne limuzine igraju važnu ulogu na europskom tržištu i predstavljaju gotovo 28% prodaje C segmenta u 2019.

Novi 100% ëlektrični ë-C4 i novi C4 udovoljava svim očekivanjima segmenta, nudeći moderan koncept prepun karaktera prilagođen današnjem svijetu. 100% električni, benzinski ili dizelski, ovo je nova generacija kompaktne limuzine Citroën inspirirana kupcima i njihovim načinom doživljaja automobila, a posjeduje sve kvalitete za protresti segment koji se obnavlja.

3 različite energije kupcu na izbor: 100% električni, benzinski ili dizelski

Novi 100% ëlektrični ë-C4 i novi C4, to je isti moderan i tehnološki automobil dostupan sa 3 različite energije: 100% električni, benzinski ili dizelski kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Novi 100 % električni ë-C4 je 5. u strategiji elektrifikacije marke Citroën, nakon modela SUV-a C5 Aircross Hybrid, Ami, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

Inovativni stav i snažan dizajn

Novi 100% ëlektrični ë-C4 i novi C4 je novi koncept u središtu segmenta, s jedinstvenim i snažnim identitetom. Povišena i naglašena, silueta uspješno spaja eleganciju i dinamičnost istovremeno uzimajući neka obilježja SUV vozila za još veću snagu i karakter vozila. Aerodinamičan i fluidan, preuzima glavne oznake identiteta marke Citroën istovremeno donoseći novi izgled dizajna game. Njegova topla i visoko-tehnološka unutrašnjost odmah izražava ugodnost, udobnost i suvremenost. 

Novi uradak programa Citroën advanced comfort®

Savršeno utjelovljuje program Citroën Advanced Comfort®, novi 100 % električni ë-C4 i novi C4 nude novu partituru, globalnu i suvremenu udobnost koja uzima u obzir sve kriterije: udobnost u vožnji koja je osigurana progresivnim hidrauličnim graničnicima® i sjedalima Advanced Comfort; udobnost življenja zahvaljujući unutarnjem prostoru i praktičnim detaljima koji uključuju jedinstvenu inovaciju za putnike kao svjetsku premijeru; unutarnji mir radi mirne i svijetle unutrašnjosti; udobnost korištenja zahvaljujući dobrobiti tehnologije i svakodnevnoj pomoći. Naglašene kvalitete novog 100 % električnog ë-C4  ë-Comfort: tišina rada, fluidnost, užitak u vožnji.

Nasljeđe kompaktnih limuzina

Citroën i kompaktne limuzine, to je priča o uspjehu od prvog C4 iz 1928. Povijest koja uključuje GS, izabran 1971. Europskim automobilom godine i koji ove godine slavi 50. rođendan. Linija automobila, svi prepoznatljivi po svom karakteru, udobnošću i držanju ceste kroz desetljeća: C4-1928, Ami 6/Ami 8, GS/GSA, BX, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 i C4 Cactus.

Kategorije: Noviteti