Renault predstavlja novi Koleos Initiale Paris

renault-koleos-initiale-paris-2016-01

Renault predstavlja novi Koleos Initiale Paris

Novi Koleos se pod oznakom Initiale Paris izdvaja kao jedan od vrhunskih Renaultovih modela. Pruža svu najbolju opremu i usluge Renaulta za zadovoljstvo i udobnost putnika, a istovremeno zadržava nasleđena posebna obeležja Novog Koleosa – čvrstinu i prostornost.

Philippe Brunet, direktor programa automobila segmenata D i E

U aprilu 2016. u Pekingu otkriveni novi Koleos, koji čvrst dizajn sportskog terenca kombinuje s prefinjenošću velike limuzine, dopunjuje ponudu Renaulta u višoj klasi. Ovaj pravi sportski terenac iz D segmenta ima sve posebne kvalitete ove klase, obogaćene priznatim stručnim znanjem Renaulta na području udobnosti i praktičnosti. Na izložbi automobila u Parizu Renault predstavlja Novi Koleos Initiale Paris, vrhunski opremljenu verziju koja će biti u prodaji samo na većini evropskih tržišta i istovremeno će biti dostupne i druge verzije Novog Koleosa od proljeća 2017.

renault-koleos-initiale-paris-2016-02

Ekskluzivno dizajnirani elementi i oprema

Nakon modela Espace, Talisman i Clio, takođe i Novi Koleos je preuzeo oznaku Initiale Koleos, sinonim za najbolje što Renault nudi na području udobnosti i opremljenosti. Novi Koleos Initiale Paris će privlačiti poglede svojom ekskluzivnom ametist crnom karoserijskom bojom (Noir Améthyste) s refleksijom tamne metalik boje šljive (Prune Métallisé), sa spoljnim elementima dizajna i specijalnom opremom unutrašnjosti.

Privlačna jedinstvena spoljašnjost

Čvrst i atletski dizajn Novog Koleosa sumira spoljne elemente dizajna koji su karakteristični za verzije s oznakom Initiale Paris:

  • ekskluzivna ametist crna metalik boja karoserije, koju dopunjuje ponuda od osam boja,
  • ekskluzivni 19-inčni brušeni naplatci,
  • posebna oznaka na maski, ispod Renaultovog romba i posebni ukrasni obrubi na prednjim blatobranima.
  • udobnost i posebno pažljiva obrada putničkog prostora

Unutrašnjost Novog Koleosa Initiale Paris razlikuje se od ostalih verzija modela elementima unutrašnje opremi.

renault-koleos-initiale-paris-2016-03

Kategorije: Noviteti