ŠKODA Kamiq stiže u Monte Carlo izdanju

ŠKODA Kamiq stiže u Monte Carlo izdanju

Mali Škodin SUV dobio novi paket opreme sa kojim će biti predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu.

ŠKODA nastavlja obogaćivanje svoje ponude pa će tako na sajmu automobila predstaviti mali gradski SUV sa još bogatijom opremom. Model Kamiq u Monte Carlo izdanju dolazi za Full LED prednji svjetlima te crnim okvirom oko rešetke hladnjaka.

Crna sjajna boja svoje mjesto je našla na prednjem i zadnjem odbojniku te krovnim nosačima. U crnoj boji su i bočni retrovizori, te natpis ŠKODA na poklopcu prtljažnika, oznaka KAMIQ kao i zadnji difuzor. Zahvaljujući ovim dizajnerskim detaljima Kamiq izgleda još privlačnije.

KAMIQ Monte Carlo opremljen je Full LED zadnjim svjetlima, panoramskim krovom, zatamnjenim zadnjim staklima i standardno se isporučuje sa sa unikatnim 17 inčnim aluminijumskim felgama. Za one zahtjevnije kupce u opciji su i veće felge od 18 inča.

Unutrašnjost je dobila sportska sjedišta podesiva po visini, integrisane naslone za glavu i presvlake rezervisane za Monte Carlo opremu. Crveni šavovi prave kontrast u dominantno crnoj unutrašnjosti, a korišten je i za šivanje perforirane kože kojom su presvučeni upravljač i ručna kočnica te ručica mjenjača.

KAMIQ Monte Carlo dobio je crveno LED ambijentalno osvjetljenje unutrašnjosti, crno nebo, aluminijske papučice, te hromirane ventilacijske otvore.

ŠKODA KAMIQ Monte Carlo zvanično će biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu.

 

Kategorije: Noviteti