Superb Combi Outdoor

Škoda Superb Combi Outdoor

Škoda je najavila je novi paket opreme za Superb Combi pod nazivom Outdoor, a koji je namjenjen onima koji vole odlazak u prirodu.

Outdoor paket opreme kojom će biti obogaćena Superb linija, bit če dostupan samo u karavanskoj izvedbi Superba. Škoda Superb Combi sa Outdoor paketom opreme dolazi kao osvježenje Superb linije a primjenjena je već viđena filozofija kad su ovakvi automobili u pitanju. Isti recept primjenjen je za Octaviu, što se pokazalo dosta uspješnim. Outdoor donosi plastične zaštitne elemente na prednjem i stražnjem braniku, lukovima točkova i bočnim pragovima. U poređenju sa standardnim Superbom, prednji branik na Outdooru je suptilno redizajniran te u ovoj varijanti uključuje veći usisnik zraka i okrugle maglenke.

Superb Outdoor dostupan je sa svim motorima iz VW/Škoda palete, kupci mogu birati između osnovnog prednjeg i nadoplativog 4×4 pogona. Superb Outdoor dostupan je i u GreenLine izvedbi, a pa tako motornu ponudu čine 1.4 TSI (122 KS), 1.8 TSI (160 KS), 2.0 TSI (200 KS) te 3.6 FSI (256 KS) benzinski agregati i 1.6 TDI (100 KS) i 2.0 TDI (140 ili 170 KS) dizelski agregati.

Škoda je svoj novi paket opreme za Superb Combi ponudila po cijeni od 1.940 Eura. Ono što je zanimljivo jest što ovaj paket neće biti moguće odabrati prilikom kupovine novog Superb Combi modela, već se isti morati naručiti posebno i naknadno ugraditi.

Kategorije: Noviteti