LARTE Design Mercedes V-klasa Black Crystal

Mercedes V-klasa Black Crystal 01

LARTE Design Mercedes V-klasa Black Crystal

Kvaliteta dizajna pokazuje izvanredan Black Crystal V-klase u Ženevi

Njemačka tunerska kuća LARTE Design će na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi predstaviti luksuzni monovolumen pod imenom “Black Crystal”. Ovaj model baziran je na Mercedes V-klasi, a sa ovim tuning paketom V-klasa privlači pažnju svojim izražajnim i jedinstven dizajnom karoserije i odličnim performansama.

Mercedes V-klasa Black Crystal ima potpuno novi prednji i zadnji branik koji su napravljeni od kompozitnih materijala sa karbonskim ukrasima. Promjenjena je i rešetka motora na kojoj se sada nalazi znak tuning kompanije. Bočni dio automobila dobio je mišišav izgled zahvaljujući dodatnim pragovima, a dodatnu dozu atraktivnosti daju završne cijevi ispušnog sistema napravljene od nehrđajućeg čelika.

Mercedes V-klasa Black Crystal 02

Inspirativna lista novih dodataka uključuje nova svjetla za maglu, LED dnevna svjetla koje naglašavaju estetski dizajn ovog automobila te novi aluminijumski točkove u crnoj mat završnoj obradi.

Ova tunerska kuća poznata je po svojim preradama kombija u “VIP shuttle” modele za čiju izradu su korišteni najbolji materijali. Njihova opremljenost je na visokom nivou pa tako u njma se nalaze komforna sjedišta, specijalna rasvjeta, zabavna elektronika, mini barovi kao i napredne komunikacije.

 

Kategorije: Tuning