Audi i SEAT partneri Omladinskog Filmskog Festivala

Audi i SEAT

Audi i SEAT partneri Omladinskog Filmskog Festivala

U Sarajevu je otvoren Omladinsi Filmski Festival.

Ovaj Festival već 14 godina promovira debitante i mlade filmske autore iz regije i Evrope i iz godine u godinu okuplja sve veći broj mladih autora ali i gostiju koji prepoznaju posvećenost Festivala kratkom studentskom profesionalnom i amaterskom filmu, temama bitnim za svijet oko nas te posvećenost i fokusiranju na nove ideje i ljude. Festival je u zadnjih 14 godina posjetilo preko 40.000 ljudi iz Bosne i Hercegovine i regije.

„Drago nam je da smo ponovo partneri Omladinskog Filmskog Festivala. I prethodnih godina je brend Seat, koji dolazi iz kreativnog i umjetnosti naklonjenog grada Barcelone, bio partner Omladinskog Filmskog Festivala. Na taj način smo SEAT približili mlađoj populaciji u Bosni i Hercegovini, što je ujedno i globalna strategija ove marke. Ove godine u okviru našeg partnerstva stavljamo na raspolaganje automobil SEAT Tarraco hybrid čime pokazujemo da dodatno brinemo i o zaštiti okoliša,“ izjavio je Amar Čolo, brend menadžer SEAT-a u BiH.

Audi i SEAT

Ovogodišnji OFF će u Vilsonovom šetalištu imati svoje posebno izdanje gdje će osim popularnih filmskih hitova na SEAT Vils Summer Screen-u zadnje dvije večeri publici biti ponuđena dva muzička spektakla grupa Skroz i S.A.R.S.

„Veoma nas raduje što ovoga puta Festival dodatno podržava i premium brend Audi tako da ćemo mlađoj publici približiti i ovaj segment vozila. Očekujemo insteresovanje kako za naš brend tako i za projekcije filmova koji će se prikazivati na lokaciji Audi Open Air Cinema u Gimnazijskoj ulici,” kazao je Miran Stambol, brend menadžer Audi BiH. „Tokom Omladinskog Filmskog Festivala, brend Audi stavlja na raspolaganje moćni Audi e-tron sa 0% emisije CO2, dajući svoj doprinos kako Festivalu tako i ekološkoj osviještenosti mlađe populacije, te Audi A3, naš najprodavaniji Audi model,“ dodaje Stambol.

Kategorije: Vijesti