CITROËN ë-Jumpy nagrađen titulom „International Van Of The Year 2021”

CITROËN ë-Jumpy nagrađen titulom „International Van Of The Year 2021”

Nakon dostavnog modela Citroën Berlingo nagrađenog 2019., sada je došao na red ë-Jumpy za primanje ove prestižne titule „International Van of the Year 2021”.

Citroën ë-Jumpy nagrađen je prestižnom titulom „International Van of The Year 2021”. Njegov suvremeni stil, udobnost u vozilu, prostor za pohranu i optimizirani utovarni kapacitet u kombinaciji s prednostima najbolje električne tehnologije, uvjerila je žiri sastavljen od 24 neovisna novinara i urednika specijaliziranih časopisa lakih gospodarskih vozila.

Ova nagrada, za koju su glasali članovi žirija I-VOTY i koje predsjeda Jarlath Sweeney, naglašava važnost ove ponude usredotočene na energetsku tranziciju i prilagođenu profesionalnim korisnicima. Ovo je šesta nagrada, u historiji ove vrlo poželjne nagrade, kojom je nagrađena marka Citroën.

Svi Citroënovi timovi su nevjerojatno ponosni na nagradu “International Van of The Year 2021” dodijeljenu za ë-Jumpy. Električna izvedba modela Jumpy pruža profesionalcima praktična rješenja za nove izazove mobilnosti u gradskim i prigradskim područjima zahvaljujući gami koja omogućava putovanja u neviđenoj udobnosti zadržavajući pritom sve korisne karakteristike termičkog modela.

Novi ë-Jumpy vjeran je strategiji marke Citroën u dizajniranju rješenja po mjeri kako bi se udovoljilo našim kupcima. Naša ambicija se sastoji u tome da im inovativnim proizvodima i uslugama olakšamo život i donesemo bezbrižnost. Ova nagrada, koju dodjeljuje stručni žiri, pomoći će nam u ostvarenju naših komercijalnih ciljeva koje imamo za ovaj model.

Predstavljena u maju 2020. godine, električna izvedba modela Jumpy praktično je rješenje dizajnirano kako bi udovoljilo raznolikim potrebama profesionalaca. Nudi im veliku svestranost zahvaljujući dometu od 330 km (WLTP ciklus) i mogućnosti slobodnog pristupa ograničenim gradskim područjima, istovremeno pomažući u očuvanju kvalitete zraka i optimizirajući troškove korištenja.

Električni ë-Jumpy poboljšava užitak u vožnji i udobnost u vozilu. Njegove integrirane baterije dizajnirane su kako bi zadržale sve njegove ključne ksrakteristike. On je benchmark u svom segmentu.

Ova nagrada priznaje stručnost marke Citroën u lakim gospodarskim vozilima i proaktivnu strategiju elektrifikacije game kako bi se postigli novi ciljevi mobilnosti.