G-ENERGY i NISOTEC motorna ulja i maziva na BiH tržištu

motorno ulje G-ENERGY

G-ENERGY i NISOTEC motorna ulja i maziva na BiH tržištu

G-ENERGY i NISOTEC motorna ulja od 2015. godine dostupna su i na BiH tržištu. Uvođenje nove linije G-ENERGY i NISOTEC motornih i servisnih ulja. BiH tržištu sa ovim uljima nudi se maksimalna efikasnost i zaštita motora, ušteda goriva kao i dug radni vijek motora. Kompleksnost tržišta, ali i potrebe kupaca postavili su temelje za uvođenjem novih brendova u segmentu motornih ulja i maziva.

AUTOline_G-ENERGY

Proizvodni Program

Proizvodni program Gazprom Neft G-ENERGY i NISOTEC ulja i maziva pokriva potrebe kompletnog tržišta i ispunjava njegove zahtjeve kako u premium tako i u srednjem segmentu.

Brend G-ENERGY je novi član porodice G-Family ulja i maziva koja se proizvode u Evropskom pogonu kompanije Gazprom Neft, SpA u Bariju (Italija). Ova nova linija sintetičkih i polusintetičkih motornih ulja brenda G-ENERGY namijenjena su premium segmentu europskih, američkih i japanskih automobila koje su odobrili i certificirali vodeći svjetski proizvođači putničkih i gospodarstvenih vozila poput Mercedes-Benz, BMW, VW, Ford, MAN, Scania, Volvo, Deutz….

Pored motornih ulja za putnička vozila, G-Family uključuje i liniju motornih ulja za teretni promet G-Profi, liniju mjenjačkih ulja za putnička i komercijalna vozila G-Box i G-Truck, liniju ulja za male motore G-Motion i G-Wave, kao i niz drugih specijalizovanih proizvoda.

Dok je na jednoj strani brend G-ENERGY namijenjen premium segmentu na kojem trenutno dominiraju Mobil, Castrol, Shell,Total na drugoj strani brend NISOTEC namjenjen je srednjem segmentu obuhvatajući time širok proizvodni program ekonomičnih ulja. Ovim proizvodnim programom brend NISOTEC ima za cilj osvajanje liderske pozicije koje pokrivaju INA, OMV, rafinerije ulja Modriča, i FAM.

AUTOline_NISOTEC

Kategorije: Vijesti